Ons Team

Helmy Wulms, Dierenarts

In 1985 ben ik begonnen als jonge dierenarts aan de Hescheweg in Oss en ik ben dus al lange tijd verantwoordelijk voor de zorg van heel wat huisdieren in Oss en omstreken. In de loop der jaren is de interne geneeskunde me steeds meer gaan boeien, met een accent op de tumorbehandeling en de beeldvormende technieken, zoals echo/röntgen. We werken als team aan de oplossing van problemen en als dat niet kan, aan een zo goed mogelijke begeleiding van mens en dier.

helmy

Lucie Achten, Dierenarts

Sinds eind 2000 ben ik werkzaam in deze praktijk. Samen met Helmy vorm ik de maatschap Sterkliniek de Overlaet. Naast de algemene eerstelijns diergeneeskunde, hebben tandheelkunde en oogheelkunde mijn bijzondere interesse. Met veel plezier volg ik regelmatig cursussen op dat gebied om up-to-date te blijven, om zo uw huisdier de beste zorg te bieden.
lucie

Inge Heij, Dierenarts

Ik ben Inge Heij en ben in 1998 afgestudeerd als dierenarts. De eerste 19 jaar van mijn loopbaan heb samen met mijn ex man een dierenkliniek in Rosmalen gehad. Nu werk ik met veel plezier hier in Oss. Ik vind het fijn om in een groter team te werken en veel afwisselende werkzaamheden te verrichten.  Het met verschillende dingen bezig zijn gedurende de dag vind ik het leukste aan dierenarts zijn. Het ene moment ben je aan het opereren en het andere moment sta je röntgenfoto’s te maken of een verband te verwisselen. Soms ben je een pup of kitten aan het nakijken en heb je tijd voor een babbeltje en soms moet je alle zeilen bijzetten om een gewond dier te redden.

Nooit saai dus.

Binnen de kliniek ben ik degene die mij het meeste bezig hou met konijnen en cavia’s.

In mijn vrije tijd wandel ik graag met onze honden, het liefst langs de Maas of in het bos waar ze lekker kunnen rennen.  Verder  lees en borduur  ik veel  en ben ik altijd op zoek naar nieuwe recepten om uit te proberen in de keuken.

inge

Sterre IJff, Paraveterinair

Ik ben Sterre IJff , werkzaam bij Sterkliniek Oss  sinds juli 2018.  Ik woon in Eindhoven en heb zelf drie katten, waarvan 2 katers:  Maatje & Mootje en een dametje Muis.

Hiervoor heb ik in andere praktijken gewerkt, maar bij Sterkliniek Oss voel ik me inmiddels helemaal thuis.

Naast het medische aspect ben ik ook erg geïnteresseerd in het gedrag van dieren, ik ben inmiddels afgestudeerd kattengedragstherapeut en geef ook les in de cursus tot kattengedragstherapeut in Barneveld. Naast mijn interesse voor katten ben ik ook werkzaam als kynologisch instructeur op een hondenschool in Goirle. Voor vragen over gedrag kunt u dan ook altijd bij mij terecht.

IMG_0091

Esther Maassen, Paraveterinair

Mijn naam is Esther Maassen.  Sinds januari 2019 ben ik werkzaam bij Sterkliniek Oss als paraveterinair.  De afgelopen vijf jaar heb ik in diverse praktijken mogen werken. Wat mij aanspreekt als paraveterinair is de combinatie van het werken met mens en dier.  De juiste zorg bieden aan het huisdier en daarnaast de eigenaar informeren en adviseren.  Naast de hond en de kat ben ik ook dol op de kleine huisdieren. Thuis heb ik dan ook twee konijnen genaamd Dadel en Koos.

Ik ben blij dat ik deel mag uitmaken van het leuke team van Sterkliniek Oss.

Tot ziens in de praktijk.

IMG_0011

Dideke Pol, Paraveterinair

Mijn naam is Dideke Pol, werkzaam als Paraveterinair dierenartsassistent bij Sterkliniek Oss sinds april 2019.

Na mijn internationale studie tot paraveterinair dierenartsassistent ben ik gaan verder studeren en ben ik momenteel mijn HBO Diergezondheid en Management aan het afronden.

Ik ben geboren en getogen in het mooie dorpje Druten, waar ik samen met mijn vriend woon. Helaas heb ik op dit moment zelf geen dieren maar ik ben wel een grote dierliefhebber. In mijn vrije tijd lees ik boeken en ben ik graag creatief bezig.

Ik ben ontzettend blij deel uit te maken van het team van Sterkliniek Oss.

Wilt u meer weten dan kunt u mij vinden in de kliniek.

Dideke

Marianne de Vlam, Paraveterinair

Ik ben Marianne de Vlam, geboren in 1985. Ik werk sinds 1 mei bij Sterkliniek Oss.
Ik ben nog bezig met de opleiding paraveterinair en aan het einde van het jaar ga ik examen doen.
Ik woon in Boxmeer samen met mijn 3 hondjes, 2 vogels en 1 kat. In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden in de bossen waar ik met mijn hondjes en kat lekker aan het wandelen ben.

Naast mijn werk als paraveterinair, ben ik werkzaam als hondentrimster in mijn eigen hondentrimsalon. Ik kan erg genieten van de metamorfose die een hondje krijgt na een trimbeurt.

Naast mijn liefde voor dieren heb ik ook een liefde voor reizen. Ik probeer dan ook regelmatig er tussenuit te gaan. Ik wil graag de hele wereld zien!

Ik kijk er naar uit u te ontmoeten in de praktijk.

IMG_5806 marianne