Algemene informatie

Spoed?

In geval van spoed: altijd bellen, nooit e-mailen!

De praktijk is door een samenwerkingsverband met collega’s in de directe omgeving 24 uur per dag, 7 dagen per week, bereikbaar. Wanneer u buiten openingstijden ons (of de arts waar wij mee samen werken in de diensten) wilt bereiken, belt u altijd onze praktijk. U wordt dan via ons spoednummer: 0412-782505  doorgeschakeld naar de dienstdoende dierenarts.

Wanneer wij weekenddienst hebben is de praktijk op zaterdag tussen 11.00 uur en 12.00 uur geopend voor ophalen van medicijnen en dieetvoeding en voor (spoed) consulten, zoals gewoonlijk, op afspraak. Deze diensten wisselen, daarom kunt u het best even telefonisch contact opnemen om te horen of we geopend zijn of bekijk de website.

Openingstijden

Voor normale consulten en behandelingen is de kliniek geopend volgens onderstaand schema met dien verstande dat consulten en behandelingen een half uur na opening aanvangen en een half uur voor sluiting eindigen. Wij werken uitsluitend op afspraak!!

Openingstijden:
Maandag     09.00 – 19.00
Dinsdag       09.00 – 18.00
Woensdag   09.00 – 18.00
Donderdag  09.00 – 19.00
Vrijdag         09.00 – 18.00
1 x per 4 weken op zaterdag     11.00 – 12.00

Let op: iedere maandag zijn wij tussen 12.30-13.30 gesloten.

Behandeling uitsluitend volgens afspraak

Behandeling uitsluitend volgens afspraak is prettiger voor u, uw hond en voor ons. Er wordt voldoende tijd ingeruimd en het wachten wordt tot een minimum beperkt. Binnen onze openingstijden kunt u telefonisch een afspraak maken. Indien gewenst kunt u hierbij een voorkeur voor een dierenarts opgeven.

Afspraken die minder dan 24 uur voorafgaand aan de afspraak worden afgezegd kunnen (gedeeltelijk) in rekening worden gebracht.

Afhalen van medicijnen en / of (dieet)voeders

Voor goede en werkzame antiparasitaire middelen kunt u altijd binnen lopen.
Helaas kunnen eenmaal meegegeven medicijnen niet retour worden genomen. Dit met het oog op Good Veterinary Practice waar het onder constante condities bewaren van medicijnen de werkzaamheid garandeert.

Bestellen van medicijnen/voeding

Bestellingen kunnen telefonisch en per mail, wilt u dan a.u.b. uw naam en adres en de naam van uw huisdier vermelden? Indien mogelijk ook de naam van het  medicijn, de voeding en eventueel  uw telefoonnummer.

De bestelmomenten per week:

  • Medicijnen: voor maandag 12:00 uur > dinsdag geleverd.
  • Hill’s voeding: Voor maandag 12:00 uur> woensdag geleverd.
  • Royal Canin voeding:  voor dinsdag 12.00uur > woensdag geleverd.

–     gelieve het voer binnen een week op te halen

LET OP: indien u de bestelling via de mail doet, ontvangt u altijd een bevestiging!

Opname en ophalen van patiënten

Wij nemen uw huisdier ’s ochtends op de afgesproken tijd op voor een ochtend of wat langer bij een grotere ingreep. We spreken een tijd af voor het ophalen of u wordt gebeld wanneer uw dier weer naar huis kan.
Het is mogelijk bij de narcose injectie te blijven (meld dit bij het maken van de afspraak), er wordt dan een nadere tijd met u afgesproken.

Bezoek aan huis

  • Indien er meerdere huisdieren gevaccineerd (oa. nestenting) moeten worden, kan dat bij u aan huis
  • Wanneer u dit op prijs stelt kan euthanasie ook aan huis plaatsvinden.
  • Houdt u wel rekening met het visitetarief en de mogelijkheden tot planning ivm onze praktijkwerkzaamheden.
  • Onderzoek en behandeling van een dier aan huis is af te raden, er zijn te weinig mogelijkheden voor een goede diagnose en honden en katten werken op eigen terrein vaak niet mee.

Om een afspraak in te plannen kunt u telefonisch contact met ons opnemen

Afrekenen

Afrekenen dient contant of met “pin” direct na de behandeling te geschieden. Declaraties worden belast met administratiekosten!
Klik hier voor onze Algemene Voorwaarden

Huisdierenverzekering iets voor u?

Voordat u een huisdierenverzekering afsluit is het raadzaam om eerst een vergelijking te maken van huisdierenverzekeringen op basis van de beste dekking, prijs en voorwaarden, gekoppeld aan uw huisdier. Onze partner Vergelijkdirect.com vergelijkt op een onafhankelijke en kwalitatieve manier huisdierenverzekeringen. Zij zijn in het bezit van een AFM-vergunning zodat zij volgens strikte richtlijnen verzekeringen mogen vergelijken. Vergelijkdirect.com vergelijkt meer dan 15 huisdierenverzekeringen op basis van leeftijd, geslacht, ras en postcode van uw huisdier. In de vergelijking kunt u vervolgens inhoudelijk vergelijken op basis van de dekkingen per verzekeraar. Op deze manier krijgt u de meest passende verzekering voor uw huisdier voor de laagst mogelijke premie.

Wilt u starten met het vergelijken van huisdierenverzekeringen op premie, dekking en voorwaarden voor uw hond of kat? Start hier met vergelijken:

Loading poll...

algemeen